Finalist The Voice of Holland 2017 Thijs Pot treed op in Boeren-Box

Voor de laatste competitiewedstrijd thuis, op zondag 7 mei, komt The Voice of Holland 2017 finalist Thijs Pot optreden in de Boeren-Box FC Groningen. Thijs komt samen met zijn vaste pianist/begeleider Jasper Stuut die hem op de piano gaat begeleiden. Na afloop van de wedstrijd zal de schuifwand tussen de Boeren-Box en de Vastgoedlounge geopend worden, zodat beide boxen gezamenlijk het optreden kunnen aanschouwen.

The Voice of Holland

Thijs Pot heeft een duidelijk doel: hij wil een tieneridool worden. Totdat dat zover is studeert hij SPW. Daarnaast voetbalt Thijs en gaat hij graag op stap met zijn vrienden. Vorig jaar deed hij ook een Blind Audition, maar bleven de stoelen ongedraaid. Dit jaar is Thijs terug voor revanche! Na een jaar keihard oefenen, probeert hij het opnieuw. En met succes, want hij belandt na zijn Blind Audition in Team Guus! Zijn tegenstander in The Battles is Mike. Wat nu een goede vriend van hem is. Van The Battle maakten ze dan ook een feestje. En Thijs mocht de feestmuts opzetten, want hij pakte de overwinning ging door naar The Knockouts. Na een ietwat aarzelende opening in zijn Knockout, herpakte Thijs zich en gaf hij een optreden weg waar je u tegen zegt. Coach Guus gaf hem dan ook een stoel. En dat was nog best spannend op die stoel voor Thijs. Hij moest het nog even volhouden. Na het laatste optreden van de avond wist Thijs het zeker: hij is door naar de liveshows!

Bekijk hier een optreden:

Optreden Boeren-Box

Direct na afloop van de wedstrijd FC Groningen – PSV in het Noordlease stadion zal Thijs zijn optreden beginnen. Vervolgens start de persconferentie, waarna Thijs zijn optreden een passend vervolg zal geven! De zanger komt uit Stadskanaal en is finalist in TVOH 2017 in Team Guus, waar hij als vierde is geëindigd in de finale. Ook heeft hij in 2013 meegedaan aan XFactor, waar hij bij de laatste 20 kwam in het team van Angela Groothuizen. Zijn muzikale performance gaat hij dus ook in onze skybox vertonen!

Na de wedstrijd zorgt pianist Jasper Stuut eerst voor wat achtergrondmuziek en na de persconferentie komt Thijs met een mini-concert.

Arjen Boltjes Entertainment zorgt voor het benodigd geluid en het muziek na de mini-concert.

 

Iedereen tot 7 mei in de Boeren-Box FC Groningen!