FC Groningen staat voor nuchterheid, hard werken, strijd én opstaan. Elke wedstrijd opnieuw. Een club vol Groningse trots én een van de weinige clubs waar zowel spelers als supporters de geuzennaam ‘Boeren’ mogen dragen. In 5 jaar is de Boeren-Box uitgegroeid tot een van de grootste skyboxen van de trots van het noorden. Ruim 60 agrarische bedrijven hebben zich in de box verzameld. Een doorslaand succes, maar vooral een box waar nuchtere, trotse, Groningse ondernemers, gelieerd aan de agrarische bedrijfstak, zich bij elke thuiswedstrijd ontmoeten in een informele en typisch Groningse sfeer.

Agrarische diversiteit

De Boeren-Box telt op dit moment ruim 60 bedrijven. Uiteenlopend van agrarische bedrijven en toeleveranciers tot gespecialiseerde bouwbedrijven, een uitzendbureau, agrispecialisten van banken, makelaars, adviesbureaus en andere ondernemingen die een sterke link hebben met de sector.

Onze drijfveren

De agrarische sector is al vanaf de start van de mensheid essentieel in onze maatschappij. En dat zal volgens het bestuur van de Boeren-box in de toekomst niet anders zijn. Behalve als producent leren de boeren onze samenleving belangrijke levenslessen. Inspelen op veranderingen, door wind en weer vooruit, altijd hard werken en nooit verzaken. Boeren zijn altijd echte aanpakkers geweest met liefde voor het vak en de natuur.

De Boeren-box wil blijven bijdragen aan een gezond leven en dat betekent samenwerken. De Boeren-box is dé plek waar onderlinge handel en contacten ontstaan. En dat doen we bij de club waar we ons thuis voelen. De club die kernwaarden heeft waarin wij ons en onze branche herkennen. De club die staat voor normaal doen en hard werken.

Doordat FC Groningen hard werkt, kunnen wij ontspannen. Na een intensieve week genieten van het voetbal, de beleving en de sfeer in het stadion. Ook dat doen we het liefst samen, met de mensen waar we ons vertrouwd bij voelen. Samen genieten, we hebben het verdiend.

Waar de voetballers en de club veelal in de schijnwerpers staan, blijven wij boeren vaak bescheiden ons werk doen. Boeren verdienen een podium en dat wil de Boeren-box bieden. Een podium waarin we laten zien in welke interessante sector we werkzaam zijn. Voor onze collega’s, ons netwerk en onze opvolgers. Door kennisdeling binnen de Boeren-box kunnen we van elkaar blijven leren, waardoor we voorop blijven lopen op vele vlakken. Elkaar helpen verder te groeien. Dit is combinatie met de aanpakkersmentaliteit die ons allen in het bloed zit, maakt ons bijzonder.

Het klompenrek

Ieder Box-lid heeft een eigen paar klompen

Aan de wand in de Boeren-Box staat een bijzondere kast of liever gezegd een rek. Het veelgeroemde klompenrek in de box is een custom made product van Boeren-Box lid Notebomers Bouwgroep. Ieder box-lid heeft een eigen paar klompen met bedrijfslogo erop. Elk paar klompen is een echt collectorsitem!

Volgende thuiswedstrijd

Er zijn geen aankomende wedstrijden
De eerstvolgende wedstrijden beginnen weer in Augustus