FC Groningen staat voor nuchterheid, hard werken, strijd én opstaan. Elke wedstrijd opnieuw. Een club vol Groningse trots én een van de weinige clubs waar zowel spelers als supporters de geuzennaam ‘Boeren’ mogen dragen. In 5 jaar is de Boeren-Box uitgegroeid tot een van de grootste skyboxen van de trots van het noorden. Ruim 60 agrarische bedrijven hebben zich in de box verzameld. Een doorslaand succes, maar vooral een box waar nuchtere, trotse, Groningse ondernemers, gelieerd aan de agrarische bedrijfstak, zich bij elke thuiswedstrijd ontmoeten in een informele en typisch Groningse sfeer.

Agrarische diversiteit

De Boeren-Box telt op dit moment ruim 60 bedrijven. Uiteenlopend van agrarische bedrijven en toeleveranciers tot gespecialiseerde bouwbedrijven, een uitzendbureau, agrispecialisten van banken, makelaars, adviesbureaus en andere ondernemingen die een sterke link hebben met de sector.

Het klompenrek

Ieder Box-lid heeft een eigen paar klompen

Aan de wand in de Boeren-Box staat een bijzondere kast of liever gezegd een rek. Het veelgeroemde klompenrek in de box is een custom made product van Boeren-Box lid Notebomers Bouwgroep. Ieder box-lid heeft een eigen paar klompen met bedrijfslogo erop. Elk paar klompen is een echt collectorsitem!

Volgende thuiswedstrijd

zondag 05 februari 2023 16:45
FC Groningen
FC Twente