Op naar zondag: FC Groningen – Ajax!

FC Groningen speelt in de 25e speelronde van de Eredivisie 2016/2017 een thuiswedstrijd tegen Ajax uit Amsterdam. Aanvangstijdstip van de wedstrijd is 14.30 uur. U bent vooraf, tijdens en na afloop van de wedstrijd natuurlijk weer van harte welkom in de Boeren-Box FC Groningen!

Afgelopen weekend

Vorig weekend wist FC Groningen een 2-0 voorsprong niet vast te houden tegen FC Utrecht en verloor het uiteindelijk met 2-3. Ajax won in eigen huis vrij eenvoudig tegen Heracles met 4-1 en blijft daarmee in het spoor van Feyenoord. Lukt het Ajax om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten of stunt FC Groningen door eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen?

Scheidsrechter Bas Nijhuis

Scheidsrechter Bas Nijhuis leidt zondagmiddag voor de vierde keer dit seizoen een officiële wedstrijd van FC Groningen. Twee keer eerder was de 40-jarige Tukker in Groningen arbiter van dienst bij een thuisduel met Ajax. De Amsterdammers wonnen beide keren niet. Vorig weekend stond Nijhuis volop in het nieuws toen hij in de slotfase van de topper van Feyenoord tegen PSV afging op de doellijn-technologie en na een signaal op zijn speciale horloge de winnende treffer aan de koploper toekende. In het Noordlease Stadion is zondagmiddag geen doellijn-technologie aanwezig.

Speelronde 25 Eredivisie

FC Groningen – Ajax

Datum: Zondag 5 maart 2017
Plaats: Noordlease Stadion in Groningen
Aanvang: 14.30 uur
Scheidsrechter: Bas Nijhuis


Nog geen lid van de Boeren-Box?

Word lid van de Boeren-Box en profiteer van tickets voor wedstrijden, gezellige borrels, kennissessies, diverse feesten, maak deel uit van het actieve zakelijke netwerk en meer.

Ga naar onze lidmaatschapspagina, kies een pakket en doe vrijblijvend een aanvraag!

Wij verwelkomen u graag aanstaande zondag in de Boeren-Box FC Groningen!