Donderdag 24 november 13.00 – 14.00 uur

Voeding is zoveel meer dan eten!

Yvonne Hollander (Voedingsbureau Yvonne Hollander)

Omschrijving:

Yvonne Hollander heeft haar Voedingsbureau in de Euroborg. Hoe dichtbij wil je het hebben!

Naast meer en beter bewegen is voeding het grootste issue van deze tijd. Niet alleen jouw gewicht is hier altijd het onderwerp. Het is ook wat je eet en bijvoorbeeld wanneer. Eerlijk is eerlijk, door de jaren heen worden we gemiddeld zwaarder en zijn er talloze prikkels om je heen om even je maag te vullen.

Veel aandoeningen ontstaan door de westerse voeding van tegenwoordig maar ook door de invloed van stress, medicatie, verstoorde nachtrust en/of een gebrekkige spijsvertering. Met de juiste voeding en leefstijl kun je aandoeningen voorkomen, verbeteren of zelfs genezen. Gezond ouder worden of ouder worden zonder al te veel aandoeningen en medicijnen.

Yvonne neemt je kort en bondig mee door de wereld van voeding en leefstijl. Deze zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het eem’n afvall’n is best een paar dagen vol te houden om vervolgens weer binnen enkele dagen terug bij af te zijn. En misschien is afvallen helemaal geen onderwerp maar gaat het meer om variatie in jouw voeding of juist om bepaalde dingen waar je helemaal niet aan denkt. Gun je lichaam deze sessie! Grote kans dat jij ook met zinnige overpeinzingen eruit komt!

Univé is een coöperatie. Meer en meer is het thema Voorkomen en Beperken een belangrijk onderwerp binnen het zekerheidsmerk. Verzekeren is iets dat we sinds 1794 goed beheersen. Uiteindelijk is dit in de meeste gevallen het sluitstuk van een ellendig voorval. Dat laatste wil jij net zo graag als wij voorkomen. Samen kunnen we hier veel aan doen!

https://yvonnehollander.nl/

 

Wil jij deze sessie bijwonen tijdens de agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’? 

Het bezoeken van de beurs is gratis. Via onderstaand formulier is het mogelijk aan te melden als bezoeker.

Aanmelden

Aanmelden Agrarische beurs: Trots op het Noorden
Naam bezoeker
Naam bezoeker
Voornaam
Achternaam
Van welke sessie(s) ontvang jij graag na afloop de presentatie?
Van welke standhouder wil je meer informatie ontvangen?