<< Ga terug naar alle leden

Notebomers Agrabouw B.V.

D. Notebomer
De Wieren 18
9866 AK
Lutjegast

 

Missie & Visie.

Wij willen onze identiteit als familiebedrijf vasthouden en deze structuur binnen het bedrijf nu en in de toekomst blijven handhaven. De tweede daarbij belangrijke pijler is en blijft…  “zeggen wat je doet, doen wat je zegt”

Wat zijn jullie hoofdactiviteiten?

Stallenbouw(melkvee), loodsenbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, bevingsschade herstel en bouwwacht (24u calamiteiten service bij o.a. bevingsschade).

Waarom kiezen klanten voor jullie?

Al meer dan 100 jaar ervaring met maatwerk en wij beschikken over een hoge mate van vakmanschap en deskundigheid. Daarbij kunnen wij onafhankelijk (zonder tussenkomst van derden of andere toeleveranciers in de bouw) alles maken en herstellen. Wij leveren kwaliteit en ontzorgen van ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering.  

Wat is de toekomstvisie van jullie bedrijf

In de nog steeds veranderende markt streven naar stabiliteit zonder daarbij onze normen en waarden  uit het oog te verliezen. Daarbij willen wij doormiddel van vakmanschap, flexibiliteit en deskundigheid een nog grotere toegevoegde waarde zijn voor onze klanten en toekomstige opdrachtgevers.

Hoe ervaar je het lidmaatschap van de Boeren Box

Er heerst een soort van wij gevoel… De onderlinge verbondenheid en diversiteit ervaren wij als zeer positief. De leden hebben iets voor elkaar over. Zowel in de box als daarbuiten.