<< Ga terug naar alle leden

Main Energie B.V.

H. Geerlings
Stammerkamp 1
1112 VE
Diemen

 

Missie & Visie.

MAIN Energie streeft ernaar om als energieleverancier op een duurzame manier een groot marktaandeel in de Nederlandse zakelijke markt te krijgen door op basis van klantwensen en behoeften het energieverbruik inzichtelijk te maken.

Wat zijn jullie hoofdactiviteiten?

Energie leveren met persoonlijke service. Dat doen wij sinds 2003 voor de zakelijke markt.
Hoe wij dat doen? Samen met uw eigen accountmanager verdiept u zich in de energiezaken van uw bedrijf en ontvangt u een scherp advies op maat. Geheel vrijblijvend. Want zakendoen met MAIN Energie is meer dan alleen energie leveren.

Waarom kiezen klanten voor jullie?

De agrarische markt heeft een specifieke energiebehoefte. Iedere situatie is anders en vraagt om maatwerk.
Zo wordt bijvoorbeeld het gebruik van groene stroom door de melkfabrieken vaak gewaardeerd met extra punten. Dit soort zaken zijn ons bekend. Bovendien krijgt u bij MAIN Energie een persoonlijk en transparant advies aan de keukentafel.

Wat is de toekomstvisie van jullie bedrijf?


De beste energieleverancier worden voor de zakelijke markt.

Hoe ervaar je het lidmaatschap van de Boeren Box?

Afgezien van het feit dat de prestaties van onze FC dit seizoen (2016/2017) helaas wat tegenvallen, ervaren wij het lidmaatschap van de Boerenbox als zeer positief. De onderlinge sfeer in de box tussen de leden is bijzonder goed, vertrouwd, no-nonsense en sociaal. Daarnaast is het prettig om middels kruisbestuiving met andere agrarische genodigden over andere zaken van gedachten te wisselen dan uitsluitend over energieadvies.