<< Ga terug naar alle leden

Abiant NL BV

K. Janssen
Kieler Bocht 64
9723 JB
Groningen

Missie
Abiant biedt opdrachtgevers de zekerheid om hun personeelsbehoefte op de juiste wijze in te vullen. Bij onze dienstverlening staan klant en medewerker centraal. We zijn altijd bereikbaar (24 uur per dag), flexibel en werken vanuit onze kernwaarden: betrokken, bezield en daadkrachtig én vanuit onze belofte: Abiant. Dat komt goed!

Visie
Abiant is voor opdrachtgevers een professionele en deskundige gesprekspartner zijn, die op het gebied van personeel en organisatie hoogwaardig en op maat adviseert en ondersteuning levert.
Voor (uitzend)medewerkers is Abiant een betrokken en betrouwbare werkgever zijn die aandacht geeft, in hen investeert en ondersteuning biedt bij arbeidsvraagstukken. In de dienstverlening van Abiant staat de mens en zijn werk centraal om klanten en medewerkers langdurig te binden.

Hoofdactiviteiten
Het leveren van tijdelijk personeel middels de diensten uitzenden, detacheren, payrollen. Daarnaast heeft Abiant een afdeling Werving & Selectie voor professionele hulp bij zoektochten naar hoger, kader en ondersteunend personeel. Abiant Technische Vakopleidingen ten slotte voorziet in tal van opleidingsmogelijkheden.

Waarom kiezen klanten voor Abiant?
Vanwege onze betrokken, daadkrachtige, maar vooral betrouwbare werkwijze. Abiant werkt vanuit de regio, midden in het woon- en werkgebied van uitzendmedewerkers en opdrachtgevers. Daardoor zijn wij goed op de hoogte van de actualiteiten in de markt en de beschikbaarheid van goede kandidaten

Wat is de toekomstvisie van Abiant?
Abiant wil nog meer meerwaarde toevoegen aan haar dienstverlening middels het delen van kennis en het gericht verbinden van klanten en relaties onderling. Daarnaast blijft Abiant investeren in goed werkgeverschap voor (uitzend) medewerkers, o.a. middels actuele scholing en door betrokken, persoonlijke begeleiding.

Hoe ervaart Abiant het lidmaatschap van de Boeren-Box.
De Boeren-Box is een laagdrempelige club, met een ongedwongen sfeer. Toch worden er diverse interessante (kennis)activiteiten in de box en op locaties georganiseerd, waardoor er naast netwerken ook echt waarde aan het lidmaatschap wordt toegevoegd.