Convident verlengt website partner overeenkomst Boeren-Box

Convident uit Groningen verlengt met trots haar website partnerschap met skybox Boeren-Box. Het typisch Groningse bedrijf met een nuchtere en persoonlijke aanpak heeft de vertaalslag gemaakt van de nieuwe Boeren skybox stijl richting haar online communicatiemiddelen. Van grafische vormgeving, webontwikkeling tot en met social media beheer. Convident is meer dan alleen internetpartner van de box.

Het jonge maar toch al ervaren Convident van eigenaren Rick Dreise en Rutger van de Griendt, manifesteert zich steeds nadrukkelijker als fullservice online partij. Convident ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites, webshops en webapplicaties voor zeer diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien op het web. Dat is onze missie. Convident draait sinds 1 januari 2015 mee in de online wereld. Als digital agency bieden we online oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. Met ons enthousiaste team van specialisten en een portfolio van ruim 350 klanten, creëren we dagelijks nieuwe succesverhalen.

“Bij de website van de Boeren-Box hebben we uiteraard rekening gehouden met een hoge webstandaard in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de website”, aldus Rick Dreise. Rick heeft zelf werkzaamheden bij FC Groningen gedaan, kent de club goed en heeft met Convident ook voor buurman skybox de Vastgoedlounge een vergelijkbaar traject ingezet. Op de nieuwe website krijgen we vanuit verschillende kanten, zowel leden als bezoekers, zeer positieve signalen en ik denk dat de (nieuwe) uitingen volop tot zijn recht komen. Een mooie samenwerking, korte lijnen met het Boeren-Box bestuur en de voorzitter”.

Mocht u eventuele toevoegingen of aanpassingen hebben, dan kunt u deze doorgeven
via de website redactie: boeren-box.nl/website-redactie.