Woensdag 23 november 14.00 – 15.00 uur

Volop kansen door trend naar meer plantaardig eten

Chris Hollebek (Chief Commerial Officer Avebe)

Omschrijving:

‘Trots op het Noorden’, dat is ook Royal Avebe. Trots dat de boerenleden van de coöperatie al meer dan 100 jaar zetmeelaardappelen telen. Trots dat zij hun ‘roots’ in het Noorden hebben. En trots dat ze aan de basis hebben gestaan van de eiwittransitie. Zij zien zich als onderdeel van de oplossing van veel onderwerpen waar vandaag de dag over gesproken wordt. Er zijn volop kansen.

Over Royal Avebe
Royal Avebe is een coöperatie van 2.300 akkerbouwers uit Nederland en Duitsland. De zetmeelaardappelen van deze leden worden jaarlijks verwerkt tot hoogwaardige ingrediënten op basis van aardappelzetmeel en -eiwit, waar ze wereldwijd toegevoegde waarde bieden in voeding, maar ook in industriële toepassingen.

Avebe werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden en toepassingen op basis van zetmeelaardappelen en richt zich op duurzame continuïteit. Het bedrijf heeft 1.300 medewerkers en productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden en heeft verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het hoofdkantoor staat in Veendam.

Kijk voor meer informatie op www.avebe.com.

 

Wil jij deze sessie bijwonen tijdens de agrarische beurs ‘Trots op het Noorden’? 

Het bezoeken van de beurs is gratis. Via onderstaand formulier is het mogelijk aan te melden als bezoeker.

Aanmelden

Aanmelden Agrarische beurs: Trots op het Noorden
Naam bezoeker
Naam bezoeker
Voornaam
Achternaam
Van welke sessie(s) ontvang jij graag na afloop de presentatie?
Van welke standhouder wil je meer informatie ontvangen?