Agri Event bij FC Groningen op 29 april 2018

FC Groningen organiseert in samenwerking met de Boeren-Box voor de tweede keer het Agri Event met als thema: ‘Strijden voor de agrarische sector’. Wegens het grote succes van twee jaar geleden komt de nieuwe editie er weer aan! Het event is voor leden en niet-leden van de Boeren-Box en zal plaatsvinden op zondag 29 april aanstaande in het Noordlease Stadion bij de wedstrijd FC Groningen – Excelsior.

Twee jaar geleden werden we door Leo Beenhakker meegenomen in de wereld van het internationale voetbal en vertelde Europarlementariër Jan Huitema over de ontwikkelingen in de agrarische sector. Dit jaar zullen agrarisch ondernemer en tevens bestuurslid TeamAgroNL Tom Dekker, voormalig staatssecretaris landbouwzaken Henk Bleker en een speciale gast uit de voetbalwereld plaatsnemen in het discussieforum. De dagvoorzitter tijdens de paneldiscussie is Koen Janssen. Na afloop zal er een optreden verzorgd worden door Mooi Wark. Tevens viert de Boeren-Box deze dag haar vijfjarig bestaan.

Strijden voor de agrarische sector
Eén van de thema’s tijdens dit Agri Event met de panelleden zal worden besproken is de wijze waarop de agrarische sector zichzelf beter kan presenteren door het optuigen van een professioneel PR apparaat. Tom Dekker benadrukt daarbij dat de noodzaak tot samenwerking groot is.

Programma
11:00   Ontvangst met koffie en koek
11:30   Aanvang forumdiscussie
13:00  Buffet in de Skylounge
14:00  Wedstrijdvoorbeschouwing Ron Jans
14:30  Wedstrijd FC Groningen – Excelsior
16:15   Muziek van Mooi Wark en netwerkborrel
19:00  Einde programma

Aanmelden
Ook dit jaar is er veel animo voor het Agri Event. Er zijn inmiddels al meer dan 230 kaarten verkocht. Een kaart voor het event kost 150 euro, all-in. Voor het bestellen van kaarten kunt u contact opnemen met de afdeling Commerciële zaken via commercie@fcgroningen.nl of via 050-5878784.