360 gradenfotografie Boeren-Box FC Groningen

De Boeren-Box FC Groningen heeft een 360 graden fotografie shoot laten ontwikkelen door Milou Agema van Vedetti.nl. Online partner van de skybox, Convident uit Groningen, werkt al enige tijd intensief samen met Vedetti. Virtual reality is voor veel bedrijven, stichtingen en verenigingen een absolute meerwaarde en zie je steeds vaker voorbij komen.

360 graden fotografie en 360 graden video van de Boeren-Box is letterlijk altijd in beweging. We laten op een innovatieve en creatieve manier zien we trots op zijn, onze vernieuwde skybox! Neem bezoekers of gasten (vooraf) volledig mee in de wereld van de Boeren-Box, met uiteraard alle bijbehorende faciliteiten.

Online binnenkijken in onze skybox ..

Hieronder vind je de 360 graden fotografie presentatie. Naast dit nieuwsitem staat de virtual reality skybox presentatie tevens online via onze website www.boeren-box.nl (o.a. homepagina) of via Google (zoek: Boerenbox, kies binnenkijken).

Nieuwe uitstraling biedt nieuwe mogelijkheden 

Zoals bekend heeft de Boeren-Box recent een splinternieuwe ruimte ingenomen, waardoor de skybox een andere uitstraling heeft gekregen. Milou Agema van Vedetti virtual reality uit Groningen heeft dit haarfijn vastgelegd door middel van een 360 gradenfotografie. Met de vernieuwde ambiance is de Boeren-box een omgeving om trots op te zijn. Een plek waar je je relaties eens flink in de watten kunt leggen. Een thuiswedstrijd van FC Groningen of netwerk activiteit is daarvoor een unieke gelegenheid, maar ook tijdens vergaderingen, diners of borrels wordt je hartelijk ontvangen.

Met 360 graden fotografie creëren we een unieke virtuele belevenis voor onze leden en bezoekers. Bekijk de 360 gradenfotografie tour en panorama foto’s door een Cardboard (aanwezig in de skybox of op te vragen via vedetti.nl) en laat de Boeren-Box skyboxtour tot leven komen!

 

Milou Agema van Vedetti: Een speciaal aanbod voor skybox leden!

 

Speciaal aanbod voor Boeren-Box ledenlogo-middel

Voor Boeren-Box leden biedt Vedetti een speciaal aanbod! Voor veel bedrijven is 360 gradenfotografie een meerwaarde, Vedetti gaat op basis van je wensen te werk. Milou Agema kan dit professioneel voor jouw bedrijf ontwikkelen. Ze is Google gecertificeerd en kan dit daarom eenvoudig koppelen met Google en de website. Ze zorgt er tevens voor dat de looplijnen omgezet kunnen worden naar video, zodat de bedrijfstour presentatie ook vanuit bewegende beelden te volgen is.

 

Ook jouw bedrijf in de spotlights met 360 graden fotografie, video of virtual reality?

Neem hier contact op.