‘Boerenbarbecue’ in Steenwijk: heel lekker en beregezellig

Ruim 50 leden van de Boerenbox bezochten vrijdag 22 juni Visscher Holland in Steenwijk voor een geweldige Boerenbarbecue. Het weer zat even niet mee, dus werd er gebarbecued in het enorme magazijn […]

Geslaagd Agri Event 2018 tijdens vijfjarig bestaan Boeren-Box!

FC Groningen heeft in samenwerking met de Boeren-Box voor de tweede keer het Agri Event georganiseerd met als thema: ‘Strijden voor de agrarische sector’.

Agri Event bij FC Groningen op 29 april 2018

FC Groningen organiseert in samenwerking met de Boeren-Box voor de tweede keer het Agri Event met als thema: ‘Strijden voor de agrarische sector’. Wegens het grote succes..

Groningen – Ajax in bomvol Noordlease Stadion

Het Noordlease Stadion zal zondag om 14.30 uur waarschijnlijk uitverkocht zijn. Op dit moment zijn namelijk de laatste honderd kaarten in de verkoop. Het gaat hierbij om losse stoelen.

Convident verlengt website partner overeenkomst Boeren-Box

Convident presenteert met trots de nieuwe website van de Boeren-Box. Het Groningse bedrijf heeft de vertaalslag gemaakt van de nieuwe Boeren-Box stijl richting haar online communicatiemiddelen.

Tom van de Looi baalt. “We moeten door”

FC Groningen heeft vrijdagavond in het Noordlease Stadion met 1-1 gelijkgespeeld tegen NAC Breda. Tom van de Looi baalt dat hij alweer heeft gelijkgespeeld met FC Groningen.

Faber strijdvaardig en met gezonde ambitie

FC Groningen opent vrijdagavond met Vitesse het bal in de 21ste speelronde van de Eredivisie. De eerstvolgende wedstrijd in de Boeren-Box. De aftrap in Arnhem is om 20.00 uur.

Boeren-Box & FC Groningen wensen iedereen een sportief en succesvol 2018!

Het bestuur van de Boeren-Box, directie, management, medewerkers en vrijwilligers van FC Groningen wensen iedereen hele fijne feestdagen! FC Groningen is in verband met de feestdagen …

Faber: ‘Met een goed gevoel de feestdagen in’

Trainer Ernest Faber gaat met zijn ploeg richting de laatste wedstrijd van 2017 en wil het kalenderjaar met een goed gevoel kunnen afsluiten. Zondagmiddag vanaf 12.30 uur moet dat in het Noordlease Stadion gebeuren ..

Rooie Rinus & Pé Daalemmer in de Boeren-Box

Op zaterdag 25 november vindt de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord plaats. Rooie Rinus & Pé Daalemmer zullen gaan optreden in de Boeren-Box!   Graag tot zaterdag in de Boeren- Box!