<< Ga terug naar alle leden

Univé Noord Nederland

Dick Dost

Missie & Visie

Mensen worden geacht financieel zelfredzaam te zijn en zijn zelf verantwoordelijk voor hun financiële beslissingen; Univé ziet dat veel mensen – om zelfredzaam te kunnen zijn – behoefte hebben aan oprecht en persoonlijk advies en kan daar invulling aangeven door haar unieke regionale aanwezigheid en coöperatieve grondslag. We bieden leden en klanten gemoedsrust, doordat ze grip krijgen op de financiële risico’s van het leven.

Wat zijn jullie hoofdactiviteiten?

Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie –met een agrarische achtergrond- en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die personen of bedrijven niet alleen kunnen of willen dragen. Daarvoor inventariseren en beheersen we particuliere of zakelijke risico’s en adviseren we over preventie. We bieden verzekeringen op het gebied van brand, schade en zorg, en financiële diensten/advies gericht op zekerheid, zoals sparen en hypotheken. Tot slot voorzien we in juridische hulpverlening.

Waarom kiezen klanten voor jullie?

1,5 miljoen mensen kiezen al voor Univé. Uit onderzoek blijkt dat klanten ons al jaren rekenen tot de meest vertrouwde verzekeraars van Nederland. En ondernemers vinden al tien jaar op rij dat Univé hoort bij de beste zakelijke verzekeraars van Nederland. Daar werken we hard aan. Onze agrarische adviseurs zijn thuis in de agrarische wereld en met ruim 130 winkels altijd in de buurt. Zij kennen de omgeving en de persoonlijke en zakelijke situatie van onze klanten en stellen daardoor de juiste vragen. Zo helpen ze onze klanten kiezen.

Wat is de toekomstvisie van jullie bedrijf

Onze ambitie is dat particulieren en ondernemers Univé zien als een baken van vertrouwen in de financiële markt, die haar leden helpt bij het organiseren van zekerheden. Univé wil zich daarbij ontwikkelen van verzekeringsmerk naar zekerheidsmerk.

Hoe ervaar je het lidmaatschap van de Boeren Box

Met behulp van het lidmaatschap van de Boeren Box komen we op laagdrempelige wijze in contact met bedrijven die ook bekend zijn in de agrarische wereld. We komen met elkaar in gesprek waardoor nieuwe zakelijke relaties ontstaan. Daarnaast is er een nieuwe opzet waarbij ieder lid met enige regelmaat ook daadwerkelijk agrariërs meeneemt naar de Boeren Box, waardoor kruisbestuiving plaatsvindt. Op deze wijze kom je ook met nieuwe klanten in gesprek. Bovendien kun je op deze wijze iets extra’s betekenen voor je bestaande relaties door aan klantenbinding te doen. Ten slotte is het een ideale locatie voor meetings en presentaties binnen dit segment.