<< Ga terug naar alle leden

Kuil Banden

J. Kuil
Engelberterweg 116
9723 EP
Engelbert

Missie & Visie.
De bandenfabrikanten zullen de komende decennia steeds meer rechtstreeks zakendoen met de eindgebruiker. Als tussenpersoon willen wij daarom nog meer van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten door Service op nummer 1 te zetten. Niet alleen een ‘stuk zwart rubber verkopen’ maar ook een gevoel.

Wat zijn jullie hoofdactiviteiten?
Reparatie / onderhoud / Verhuur trailers en levering van banden. Voor het overgrote deel aan de agrarische sector op de tweede plaats de transportbranche (vrachtwagens) en voor nog een klein deel ook particulieren. Met een landelijk service (met eigen auto’s) om op locatie en /of bij de weg onze klanten (transport en agrarisch) te assisteren bij pech.

Waarom kiezen klanten voor jullie?
De klant die ons kent weet dat wij dag en nacht voor hem klaarstaan. Wij zijn niet de goedkoopste.. Maar wel de beste…

Wat is de toekomstvisie van jullie bedrijf?
De beste en grootste zijn en blijven. Bereikbaarheid verbeteren en de dorpskern ontlasten van vrachtverkeer d.m.v. een eigen op en afrit bij de A7. Het opzetten van een nieuwe tak binnen onze organisatie waarmee wij de landbouwmechanisatiebranche kunnen ondersteunen en ontzorgen.

Hoe ervaar je het lidmaatschap van de Boeren Box?
De Boeren Box heeft voor ons een met name een netwerkfunctie en geeft ons een extra kans om met de sector en aanverwante diensten in contact te blijven.