<< Ga terug naar alle leden

Century Autogroep

Bornholmstraat 29
9723 AW
Groningen

Missie & Visie.
Century maakt mobiliteit leuker en makkelijker voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Dit doen we door onze klanten te ontzorgen met  een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord.

Wat zijn jullie hoofdactiviteiten? 
Men kan bij ons terecht voor het kopen, huren, (privé) leasen, financieren, ombouwen, onderhouden of herstellen van een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen.  En dat bij  17 Century  vestigingen, inclusief 3 schadeherstelbedrijven, verspreid over Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten en Winsum.

Waarom kiezen klanten voor jullie?

Wij werken voor de zakelijke markt met een Business Center  waar per klant één vast contactpersoon aanspreekpunt is voor alle mobiliteitsvraagstukken. Ook als het bijvoorbeeld gaat om Gazelle fietsen,  MAN trucks of Caterpillar machines kan men bij ons Business Center  terecht. Pon heeft namelijk een 30% deelneming in Century Autogroep. Onze medewerkers kijken samen met de klant naar de wensen en behoeften en er wordt actief meegedacht.  Daar komt bij dat Century al sinds 1932 bestaat en een op en top noordelijk bedrijf is met een ‘doe maar normaal’ en ‘poten in de klei’ mentaliteit.

Wat is de toekomstvisie van jullie bedrijf?
Of het u gaat om een fiets, een auto deelconcept, het kopen, onderhouden en herstellen van (bedrijfs)wagens, trucks en machines… Century is dé mobiliteitoplosser van Noord-Nederland.  Century  wordt gezien als het meest duurzame en innovatieve mobiliteitsbedrijf van Noord-Nederland. Een bedrijf dat leidend is op het gebied van het werven en het behouden van klanten én medewerkers door een onderscheidende en zeer persoonlijke aanpak.

Hoe ervaar je het lidmaatschap van de Boeren Box?
Wij ervaren het lidmaatschap als bijzonder positief.  Zowel de diversiteit aan leden, activiteiten,  bijzonder goede onderlinge sfeer  en het elkaar weten te vinden bevestigen dit. Daarnaast is de boeren-box qua omvang,  aankleding, ruimte en entourage gewoonweg perfect en erg smaakvol ingericht om de wedstrijden te bezoeken met relaties. Tevens biedt het lidmaatschap extra mogelijkheden tot gebruik maken van de box buiten de wedstrijden om, denk aan vergaderingen of meetings.  Conclusie;  prachtig netwerkplatform en waar middels kruisbestuiving vanuit de diverse sectoren en leden ook echt waarde wordt gehecht aan het lidmaatschap.