<< Ga terug naar alle leden

Boven BV Finsterwolde

A. Boven
Goldhoorn 10
9684 XR
Finsterwolde

Missie & Visie.
Het creëren van meerwaarde bij de klanten door kundig, geschoold en gemotiveerd personeel. Daarbij staat kwaliteit altijd boven aan. Ons motto is: Als we het doen, dan doen we het goed!

Wat zijn jullie hoofdactiviteiten?
Ons bedrijf is onderverdeeld in verschillende bv’s:
– Loonwerk BV: sleepslang bemesten, gras hakselen en oprapen, mais hakselen, bietenrooien, stro/ gras persen, gewasbescherming en grondwerkzaamheden.
– Grondverzet BV: kraanwerkzaamheden, shovel en verreiker werkzaamheden, bestrating, riolering en verhuur.
– Fourage BV: in- en verkoop van stro, hooi en mais+ transport met eigen vrachtwagens.

Ook hebben wij ons eigen akkerbouwbedrijf voor het verbouwen van graan en suikerbieten.

Waarom kiezen klanten voor jullie?
Onze klanten kiezen voor de kwaliteit. Daarbij zijn wij misschien niet de goedkoopste, maar bij ons krijgt de klant de garantie dat we werken volgens afspraak met het beloofde eindresultaat. Wij staan voor wat we zeggen en beloven.

Wat is de toekomstvisie van jullie bedrijf?
De laatste 10 jaar zijn we sterk gegroeid en deze groei willen wij blijven doorzetten door onze bedrijfsvoering nog verder te optimaliseren. Daarnaast willen wij een nog betere partner worden voor onze klanten door de kwaliteit van onze diensten te blijven verbeteren.

Hoe ervaar je het lidmaatschap van de Boeren Box?
Als zeer positief. Wij vinden het belangrijk om met collega’s van gedachten te wisselen, maar ook om in gesprek te zijn met andere dienstverleners uit de sector. De kracht van de Boeren-Box is dat we via onze gemeenschappelijke klanten en contacten nauw met elkaar verbonden zijn. We kunnen elkaar helpen en versterken.